På selveste kvinnedagen 8.mars inviterer Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Midtre Gauldal, til frokostmøte om inkluderende arbeidsliv (IA) på Støren Hotell.

Les også: Første samling for kortreistnettverk

Der vil Nav Arbeidslivssenteret Sør-Trøndelag i samarbeid med Driv HMS på Oppdal prate om utfordringer og muligheter rundt temaet

Viktig tema

Ifølge leder i NiT Midtre Gauldal, Aina Midthjell Reppe, er IA viktig, både for arbeidstakere og samfunnet generelt.

- Mange er opptatt av temaet, og det står på dagsorden. Å få folk i arbeid er utrolig viktig. Derfor får vi besøk av Einar Løvseth fra Arbeidslivssenteret og Arbeidsgiverlos Odd Ivar Abusland og Arbeidslivscoach Lars Landsem, samt representanter fra Driv HMS andre som skal belyse temaet, forteller Reppe.

Les også: Supermamma leder næringsforeninga

Mange nye medlemmer

I tillegg vil det også bli en presentasjon av tre nye medlemmer i næringsforeninga. To er foreløpig klare, Harald Larsen og Stensås Selskapsmat.

- Medlemstallet til næringsforeninga har økt jevnt og trutt det siste året, og nå er vi rundt 60 stykker på medlemslista. Slike frokostmøter som vi har neste uke er derfor et viktig bidrag for å få til nettverksbygging, samtidig som det er en fin måte å møte andre i næringslivet på, sier Reppe.

Les også: Nyetablert på Støren