Tor Ljøkjell og Karin Søpstad har mer til felles enn at de er ansatt ved Gimse skole. De ble i dag begge feiret som 50-årsjubilanter, og det var ikke med ei enkel kake på pauserommet.

Rød løper

Foran inngangen på baksida av Gimse skole gikk de begge inn på rød løper, og løperen var pyntet med flagg. I enden hadde barne- og ungdomsarbeider Bente Tranmæl sørget for at en plakat forkynte budskapet om bursdagsbarna.

- Dette var kjempeartig, g artig for ungene. De var så spent da jeg kom syklende til skolen, sier Karin Søpstad som er barne- og ungdomarbeider.

Bursdag i dag

Søpstad er 50 år i dag, og feirer dagen i kveld sammen med slekt og venner. Tor Ljøkjell fylte 50 år på forsommeren. Senere blir det feiring av de to samt en ansatt som blir 60 år.

- Vi er vant til at Bente finner på ting, sier Ljøkjell lattermildt.

Tranmæl forteller at hun ønsket å overraske de to nybakte 50-åringene fordi de fortjente å bli gjort stas på. At Trønderbladet skulle komme på besøk etter å ha fått et hint om at noe var på gang, var også en overraskelse for Ljøkjell og Søpstad som tok det pent da de ble spurt om å bli tatt bilde av.

Les også: Storfeiring for barnehagekongen

I dag har lærerne første skoledag etter ferien, og på mandag starter skoleåret for elevene. Skolefritidsordninga fylles nå opp, og der er det fullt kjør.

- Det er mange nye unger som har startet, sier Søpstad.

Barne og ungdomsarbeider Bente Tranmæl (t.v) villle gjøre stas på arbeidskollegaene Karin Søpstad og Tor Ljøkjell.