Det er blitt en god tradisjon å lage oppsetninger om musikkens historie fra 1950-tallet og fram til i dag. Denne gangen var oppsetningen spunnet rundt kåring av årets Idol – en fjernsynsserie som har gått flere sesonger på TV2. Aktørene fikk vist at de nøye har fulgt med i serien, og særlig dommerpanelet fra virkelighetens Idol, var tatt på kornet.

Oppsetningen ble vist for elever og foreldre fordelt på tre forestillinger tirsdag, og var en flott opplevelse. Her fikk skolens mange talenter vist seg fram enten det var gjennom sang, musikk eller dans. Rektor Ragnhild Heggstad kom med mange lovord etterpå, og aktørene fikk solid og velfortjent applaus både underveis og etterpå.

BYTTE: Gutter som slår seg løs i jenteklær slår alltid an, og særlig når de synger ”Girls want to have fun”.
HIT: Back Street Boys hadde en kjempehit det året tiende trinn på Gimse ungdomsskole ble født, og gjett om disse guttene var populære under forestillinga!
SLAGER: Emma Traasdahl og Camilla Lund sang en Pink Floyd-låt.
SOLIST: Camilla Bendiksen Rakbjørg som nylig gikk videre til landsmønstringa, var en av solistene. Koret sang blant annet ”We are the World”.
DANSEFLINKE: Forestillinga ble innledet med glimt fra 1950-tallet og selvfølgelig ”Rock around the Clock”.
DANS: Macarema var en storslager på 1990-tallet, og mange lærte seg dansebevegelsene til.
DOMMERNE: Intet Idol uten et engasjert dommerpanel! Det besto av Ida Aune Ødegaard, Øyvind Daling, Oda Emilie Grytten og Marius Aune.
KONKURRANSE: Ett av innslagene var spørrekonkurranse om 1970-tallet, og det ene laget besto av Jonathan Olsen, Steffen Bye og Espen Lervold.
KOR: Elevene dannet kor, og hadde innslag innimellom. Til høyre står Ibrahim Fazcic som spilte Idol-deltaker Hans fra Melhus.