Først rullet bilen ti Runar Jensen rundt flere ganger ned det bratte sandtaket på Ler, og så tok bilen til den islandske sjåføren fyr.

Kom seg ut

I begge tilfellene gikk det noenlunde bra med sjåførene. Runar Jensen kom seg ut av bilen, og bort til ambulansen der han fikk en sjekk. Under Offroad Formula på Ler står ambulanse og sanitetsmannskaper klar om noe skulle skje.

Brann i biler er det også tenkt på og brannslukningsapparater er satt i nærheten av bakken. Ett av dem ble brukt til å slukke brannen i bilen til den islandske sjåføren Sigurjon Gudmarson. Begge sjåførene måtte naturlig nok avbryte kjøringa.

Offroad Formula fortsette etter de to hendelsene i dag søndag der det kjempes om seier i mesterskapet og andre og tredjeplass i norgescupen. Førsteplassen i norgescupen er allerede vunnet av islandske Sigurjon Gudmarson.

Hundrevis ser på

Mesterskapet pågår i sandtaket til Ingebrigt Bjørseth på Ler og går over to dager. Biler med opp til 1000 hestekrefter kjører brølende opp sandtaket.

Les også: Om fjorårets mesterskap

Les også: Om en tidligere NM-runde

14 deltakere er med, og disse er fra Norge, Finland og Island. 300-400 publikummere har møtt opp i dag søndag mens det var 620 betalende på lørdag.

Bilen til Runar Jensen gikk kast i kast nedover sandtaket.
Sjåføren i bilen som rullet rundt, ble tatt med bort til ambulansen for en sjekk.
Etter rundkastet var det bilberging mens konferansieren leder mesterskapet videre.