- En patrulje kom over to blodige personer på Ler som sa at de hadde blitt skadet med kniv og øks. Kvinnen hadde et blodig kutt i hodet, mens han hadde overfladiske sår. De ble kjørt til St. Olavs Hospital i ambulanse, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt.

De kom i kontakt med patruljen klokken 02.30. Etter en væpnet aksjon mot en adresse pågrep politiet en mann i 30-årene som er mistenkt i saken.

Angrepet

Vedkommende sitter lørdag morgen i arresten. De fornærmede er en mann i 30-årene og en kvinne i 40-årene.

- Mistenkte ble pågrepet etter en væpnet aksjon mot hans adresse. De fornærmede sier at de har blitt angrepet med både kniv og øks på adressen. Det er uvisst hva som har forårsaket dette, sier Oseid.

Ransaket boligen

Det er uvisst om det var flere til stede på adressen. Politiet vil forsøke å avhøre de fornærmede lørdag formiddag.

- De ble dimittert fra legevakta tidligere i natt. Avhørene vil avgjøre hva han anmeldes eller siktes for, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen.

Boligen ble ransaket tidlig lørdag morgen. Det er uvisst om det er beslaglagt noen våpen.

Siktet for grov kroppskrenkelse

Adressa skriver lørdag formiddag at to menn og en kvinne er fengslet etter hendelsen, og at de to fornærmede er blant dem. Det dreier seg trolig om en slåsskamp, ifølge politiet.

En mann i trettiårene er siktet for grov kroppskrenkelse mot de to andre, opplyser politiets krimvaktleder Wenche Johnsen. Skadene skal ha skjedd i forbindelse med at det oppsto håndgemeng hjemme hos mannen som er siktet for skadene mot de to andre. Han ble pågrepet hjemme hos seg selv etter en væpnet aksjon.

- De er alle tre kjenninger av politiet, sier Johnsen.