Årets russerevy ved Melhus videregående skole har fått tittelen Generasjon Perfeksjon, forteller revysjef Elise Reppe Olsen. Drøyt 40 russ er med på revyen, og de er i gang med å skrive tekstene.

1. april

- Premieren er 1. april, og vi viser to forestillinger den dagen, sier Reppe Olsen (18).

Tidligere revyer er vist i Melhushallen, og slik blir det ikke i år. Revystyret ønsker å vise revyen i kultursalen i Melhus rådhus.

- Det er enklere å være der siden de allerede har det som trengs av lyd- og lysutstyr. Dessuten er det gode stoler i salen, forteller Reppe Olsen.

Fikk redusert leie

Å leie kultursalen/kinosalen i rådhuset vil koste russen 8525 kroner i leie. Revystyret har søkt Melhus kommune om å få støtte eller nedsatt leie. Under formannskapsmøtet i dag tirsdag la ordfører Gunnar Krogstad (Ap) fram søknaden fra revystyret. Han opplyste at han som ordfører kan bruke inntil 5000 kroner på ulike formål, og han spurte formannskapet om det var greit å bevilge 5000 kroner i redusert leie av salen fra kontoen som formannskapet disponerer.

Sigmund Gråbak (Melhuslista) understreket at han var positiv til en slik bevilgning, men at en burde være oppmerksom på at det kan komme lignende søknader. Et enstemmig formannskap innvilget 5000 kroner i redusert leie.

- Dette er vi veldig fornøyd med, og pengene hjelper mye, sier revysjef Reppe Olsen.

Russen pleier å ha en fest etter revyen, og Reppe Olsen forteller at det ikke er bestemt ennå hvor festen skal være.

Les også: om fjorårets revy

og revyen i 2014

Bildet er fra russerevyen i 2014.