Det er næringsforeningen i Melhus og Midtre Gauldal (NiT), som har tatt initiativ til dette møtet, som foregår på låven til Hugaas-gründer Roar Aarhaug i Soknedal.

Les: E6-avtalen signert med AF-Gruppen

90 på lista

– Leverandørnettverket er utgangspunktet for dette møtet, sier Aina Midthjell Reppe som leder næringsforeningen i Midtre Gauldal.

Rundt 90 mulige leverandører har til nå skrevet seg på leverandørnettverklisten. Listen skal vise frem alle de som har mulighet og kapasitet til å bidra som underleverandører til E6-byggingen i Soknedal. Og listen er svært variert, ifølge Reppe.

– Det er alt fra en person som har en traktor, til store entreprenørfirma. Mat, renhold, maskiner, overnatting. Alt mulig.

Les: Vil ikke gå med på E6-kutt på Ler

Åpent møte

På dette møtet vil alle som kan tenke seg å levere varer og tjenester inn mot ny E6, møte opp. Både hovedentreprenør AF Gruppen og Vegvesenet stiller på møtet. For dem som er interessert i å komme, er det bare å ta kontakt med lederne i næringsforeningene i henholdsvis Melhus og Midtre Gauldal: Hans Petter Øien Kvam eller Aina Midthjell Reppe.