Det glitret i blanke stoffer og artig tilbehør da Melhustorget hadde sin årlige moteoppvisning. De minste damene var søte som sukker, og de tøffeste mannfolka var også til å spise opp.

Konferansier Bjørn Skjæran holdt tunga rett i munnen da han presenterte lokale modeller med selskapskreasjoner for årets juleselskaper.

Alle klesbutikkene på torget stilte med egne modeller og viste først fram hverdagsklær og etter en liten pause var det catwalk med selskapsantrekk.

Mange hadde møtt fram for å se hva som er ”hot” denne sesongen. Korte ballongkjoler for jentene og stramme dresser for karene er oppskrifta for den som vil følge med. Lilla er fargen, både for advent og for høsten 2009. I tillegg kommer du som vanlig langt med den lille sorte.

I pausen underholdt Stjernekoret Lundamo med koselige barnesanger. De tjuvstartet feiringa av sitt eget femårsjubileum og hadde fest på Lundamo på søndag.

STJERNEKORET: Stjernekoret Lundamo stod for pauseunderholdninga.
SUKKERTØY: To søte små damer viste fram nydelige kjoler på catwalken
TIL Å SPISE OPP: Det var ikke bare de søte små som ble beundret på podiet.
KONFERANSIER: Bjørn Skjæran jobber til daglig i Radio 1, men på fredag var han konferansier på moteshow på Melhustorget.