Politiet sendte en patrulje til Åsvegen mellom Rødde og Melhus sentrum for å undersøke en trafikkulykke mandag kveld. Operasjonssentralen hadde fått melding om at en bil hadde kjørt ned et rekkverk som er under oppføring i forbindelse med veiarbeid.

- Bilen hadde forsvunnet fra stedet, men patruljen fant den igjen i nærområdet. Det er ikke noe som tyder på høy fart, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Siktet for ruskjøring

Patruljen kom til stedet klokka 23.24 og la merke til flere stolper som hadde blitt påkjørt. Sjåføren var ikke å se i nærheten av kjøretøyet.

- I løpet av natten sporet vi opp en kvinne som hadde kjørt bilen. Hun er siktet for ruskjøring, og måtte avlegge blodprøve.

- Dårlig merket

Adressa.nos reporter på stedet opplyser at det er nærmere 15 stolper som har blitt påkjørt. De står mellom veibanen og den nyasfalterte gang- og sykkelstien.

- Stolpene var ikke godt merket. Vi har via Veitrafikksentralen varslet de som er ansvarlige for veiarbeidet. Nå skal merkingen forhåpentligvis være tatt hånd om, slik at vi ikke opplever flere slike episoder, sier Lægdheim.