Gruppeleder vil ikke sitte i Senterparti-sofa

Kom på besøk på valgstand til et annet parti.

Unnamanøveren som Mona Lilleberg fra Høyre foretok da hun stod i fare for å bli foreviget på et annet partis stand, påkalte stor munterhet hos Senterpartiet. Partiet stilte blant annet med Gjøran Onsøyen, Jorid Jagtøyen og Fritz Arne Haugen. 

Nyheter

Melhus Senterparti hadde valgstand i Melhus sentrum på lørdag, og feiret at valgkampfilm nummer to legges ut i dag søndag.

- Videoen som legges ut i dag, handler om sagabygda. Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger fra ungdom som er spent på hva den neste valgkampfilmen handler om. Den grønne sofaen begynner å bli kjent, sier valgkampleder Fritz Arne Haugen.


Hagefest hos ordføreren

Sp-lederen kom på spontantur til Melhus da valgkampvideoen hadde premiere.

 

Melhus Senterparti har fått spilt inn flere valgkampfilmer sammen med partileder Trygve Slagsvold Vedum, og filmene legges ut på Youtube.


I sofaen med Trygve og Jorid

Hvorfor kaster han kortene, og hva er det Jorid forteller om skateflata?

 

Nystekte vafler gikk unna som varmt hvetebrød, og bålkaffen var også en suksess.

- Vi tiltrekker oss folk med røyk, sier Jorid Jagtøyen spøkefullt.

Valgkampleder Haugen tror bålkaffe kan være en suksessfaktor.

- Når folk ser røyk i Melhus sentrum, er det Senterpartiet som har stand, forklarer Haugen.

En av dem som kom innom standen til Melhus Senterparti, var lederen for fellesgruppa som består av Senterpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre. Mona Lilleberg fra Høyre fant seg godt til rette i sofaen til Senterpartiet, men kastet seg i skjul da Trønderbladets fotoapparat kom fram.