Positiv utvikling for bedrift på Lundamo

Rammer inn kunstverk på småbruket

De flyttet sammen for to år siden til et småbruk nært sentrum. Der var det lokaler som passet godt for å innrede til et lerret- og rammeverksted.

Christian Krogstad og Hege Besvold er klar for å legge kunstverket ned i bilderammen. 

Nyheter
– Ja, det viste seg at det var lokaler her som passet fint til vår virksomhet her hvor vi raskt fikk innredet et stort rom til et rammeverksted vi ønsket oss, forteller Hege Besvold mens hun viser rundt. Mange kunstnere er allerede på kundelisten, men hun og samboer Christian Krogstad ønsker seg gjerne flere og ikke minst flere private kunder også.

Dette er noen bestillinger i forskjellige formater som er klare for levering og bak for disse er det noen forskjellige rammetyper som vises. 

 

Kunstverk

– Vi kan jo levere ferdige innrammede kunstverk og bilder i rammetyper og i format som ønskes, understreker hun. Hennes far driver også et rammeverksted i Trondheim, og hun har nærmest vokst opp med det, men tenkte ikke i ungdommen på at hun også skulle følge i farens fotspor. Nå ble det slik og de siste årene drev hun med innramming i Klæbu før hun og samboer Christian flyttet til Lundamo.