Tar grep for å sikre lekeplassene i Midtre Gauldal

En ny rapport fra i sommer viser at flere lekeplasser ved kommunens skoler og barnehager har livsfarlige feil.

Dette er et av lekeapparatene ved Singsås skole, som rapporten viser har flere livsfarlige feil. Blant dem er åpninger der plaggdeler kan bli fastklemt mens eller like før brukeren foretar en tvungen bevegelse.  Foto: Simen Meisdal

Nyheter

- Kommunen mottok rapportene fra Scan-kontroll 10.oktober, selv om kontrollene ble gjennomført i juli. Da rapportene kom, sendte jeg dem til alle lederne i barnehagene og skolene. De fikk beskjed om å se gjennom rapporten og at alle lekeapparater med A-feil måtte stenges umiddelbart. Videre oppfølging vil skje i samarbeid med enhet for eiendom og kommunalteknikk, sier Toril Grøtte, som er kommunalsjef for oppvekst i Midtre Gauldal.