Ti tips for unngå trøbbel som bilsjåfør i utlandet

Norge er best i verden på trafikksikkerhet, ifølge Trygg Trafikk. Det betyr at det er farligere å kjøre i de fleste andre land enn i Norge. Da kan det lønne seg å ta noen forholdsregler før du reiser på bilferie eller leier bil i utlandet.

Trafikkulturen er annerledes i de klassiske ferielandene som Spania og Hellas. Det betyr ikke bare at det er andre regler, men også at det er andre normer. I mange populære ferieland er det en mer aggressiv kjørestil, opplyser Trygg Trafikk.  Foto: Colourbox

Nyheter

- Trafikkulturen er annerledes i de klassiske ferielandene som Spania og Hellas. Det betyr ikke bare at det er andre regler, men også at det er andre normer. I mange populære ferieland er det en mer aggressiv kjørestil, forteller Bård Morten Johansen, seniorrådgiver i Trygg Trafikk i en pressemelding.