Kjøpte antrekket for 75 kroner

Cecilia Larsson stilte opp i 1950-tallsstil da hun var tilskuer under det store amcartreffet på Kvål.

Cecilia Larsson kom for å se på bilparaden etter amcartreffet ved Gaula.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

- Drømmen hadde vært å være tilbake på 1940- eller 1950-tallet, sier Cecilia Larsson.

Tilskuer

24-åringen var en av mange tilskuere da den ene amerikanske bilen etter den andre rullet ut fra nyasfalterte Amcargata og inn på Kregnesvegen på Kvål. Krysset er bare et steinkast fra huset der Larsson bor.

- Jeg har dessverre ikke førerkort, men jeg vil gjerne ta det når jeg får råd. Jeg jobber med tatovering, og det er ikke så godt betalt, forteller Larsson.

Bruktbutikken

Om bilen manglet, var det ikke noe som manglet på antrekket. Larsson kom i svart skjørt og svart bluse, og kunne ha gått rett inn i 1950-tallet.

- Jeg går slik til vanlig, og jeg finner mye på bruktbutikken Gullkornet på Melhus. Hele antrekket jeg har på meg, kostet 75 kroner, sier Larsson.

270 biler deltok på River Meet som søndag ble arrangert i enden av Amcargata på Kvål, og arrangørene var meget godt fornøyd med oppmøtet, publikum og tilbakemeldingene. Arrangementet ble avsluttet med en bilparade. Omtale av biltreffet kommer senere.


Veifest for asfalt på Kvål

Sju oppsittere langs en vei på Kvål har spleiset på asfalt for nesten én million kroner, og det er blitt behørig feiret.Amcar på plass i bedehuset

Interessen for amerikanske biler er stor, og amcarfolket har fått eget klubblokale.