Et tips: Bruk vår egen blomsterhandel i Melhus ved begravelser og bisettelser.

Min mor døde vinteren 2022 og vi avtalte møte med Svanholm og Vigdal begravelsesbyrå. Der ble vi meget godt ivaretatt. Alt ble bestemt i møte med dem, fra kiste, kompedier i kirken, kranser og blomstebuketter: alt.

Ettermiddagen før begravelsen fikk jeg telefon fra to nieser i Stavanger som ønsket å ha krans til begravelsen. Jeg ringte Melhus blomsterhandel på Melhustorget og de ordnet det med en gang.

Jeg oppdaget da jeg var i begravelsen at der var to kranser som var like, den ene som jeg hadde bestilt på Melhus blomsterhandel dagen før, og den andre sammen med kranser og bårebuketter bestilt gjennom begravelsesbyrået. Jeg oppdaget da regningen kom fra begravelsesbyrået at forskjellen mellom de to identiske kransene var 700 kroner.

Melhus blomsterhandel sin krans var 700 kroner billigere!

Melhus blomsterhandel er oppe og går igjen etter kranvelten, så sjøl om man er i sorg over tap av sine kjære, kan det være verd turen dit i bestilling av bårebukett, kranser og blomster. Vi hadde kommet til å spare mange tusen kroner, dersom vi hadde vært dette bevisst.

Lillian Lervik Ofstad