Skrevet av anonym leser

Som ansatt i Melhus kommune må jeg bare få påpeke en skuffelse, ikke fordi man forventer å få i dyre dommer av kommunen til jul. Men når julegaven er et HANDLENETT? Med et påfølgende brev om at en må forberede seg på flere doble vakter og ekstra arbeidstimer. Da blir man direkte satt ut! Det er en stor HÅN mot oss som står i pandemien hver eneste dag.

Det er lagt ned ekstra innsats, arbeidstimer, overtidstimer fra helsepersonell, barnehager, skoler o.l. Mennesker som er på jobb uavhengig av høytid eller tid på døgnet. For ikke å snakke om alle forholdsregler en må ta når man er på jobb. Mennesker som jobber over evne fordi det ikke er nok helsepersonell til å styre skuta!

Jeg synes, og har flere med meg når jeg skriver at vi fortjener bedre! Unnskyld, men hva tror kommunen dette gjør med motivasjonen til folk, når vi nå møter et nytt år med pandemi? Det vil bli mer sykefravær, flere umotiverte medarbeidere  i jobb. Vi er sjakkbrikker i et spill, som spilles av mennesker som sitter trygt på kontorene sine. Og mottar hvilke julegaver? Det ryktes både lunsjer og gaver. Håper å se ordføreren på torget med sitt handlenett i jula.

Kanskje må flere i kommunens topper trå til i helse, skole og barnehage. På grunn av demotiverte arbeidstakere.

God jul