Melhus skolekorps vil gjerne ha med nye musikanter!

Mai er ganske annerledes i år, også for oss i Melhus skolekorps.

Disse musikerne med saksofoner er Oliver Langørgen, Blanka Grønli, Weronika Boruta og Ida Lilleler.   Foto: privat

Meninger

Av Melhus skolekorps v/ Ingvild Hammernes

Men korpsmusikk får du høre likevel! Som vanlig skal vi spille på 17. mai. Hvert år på denne tiden av året har noen av oss i korpset reist rundt på barneskolene i Melhus og hatt en minikonsert - og mange har fått prøve et instrument. Sånn kan vi ikke gjøre det i år!

Her øves det digital t på Zoom. 

 

I år har vi planlagt at noen musikanter (maks fem i gruppa) skal gjøre korte, små spillestunt utenfor noen av skolene. Vi skal vise fram oss selv og instrumentene våre i videofilmer på Facebook, instagram og andre digitale steder – og tror at da vil noen få lyst til å bli med i korpset og spille et instrument! Vi planlegger også et møte på Zoom hvor vi forteller om korpset og viser fram instrumentene vi spiller på.

Nå i vår har vi hatt noen korpsøvelser på Zoom. Det har vært spennende, lærerikt og sosialt. Melhus skolekorps er mange musikanter, med ulike instrumenter, ulikt humør og ulik alder - og sammen liker vi å spille musikk! Vi håper mange nye musikanter vil være med oss til høsten!

Fra fjorårets 17. maifeiring.  Foto: privat

 

Ps. Melhus skolekorps feirer 60 år i år! Jubileumskonserten som var planlagt i april ble utsatt, men feiring blir det!


Lag og foreninger i Gauldalen får koronahjelp - se oversikt

Flere innen idretten og frivilligheten i Melhus og Midtre Gauldal har fredag fått tildelt penger fra Lotteri- og stiftelsestilsynet.Mange møtte opp til drive in-korpsøving

Musikanter fra to korps deltok på en ekstraordinær fellesøving på parkeringsplassen ved Lundamo skole.