Melhus janitsjarkorps inviterer igjen til tradisjonsrik 17. maikonsert i kinosalen på Melhus rådhus kl. 15.30.

– Vi gleder oss veldig til å fremføre årets konsert og håper på et stort publikum som tidligere år, forteller korpsets Owe Trotland i et presseskriv.

– I år er vi så heldige igjen å få med oss Melhus Songlag som gjester, og vi er veldig glad for at vi får fin korsang som del av konserten i år. Koret vil holde en egen avdeling etter kaffepausen, tilføyer Trotland.

Melhus Songlag deltar under konserten, og koret vil holde en egen avdeling etter kaffepausen. Bildet er fra 2021. Foto: Gunn Heidi Nakrem

Korpset selv spiller et tradisjonsrikt 17. mai-program som inneholder mye fin norsk musikk som hører med på en sånn dag.

På denne konserten har korpset en tradisjon med å ha med seg en deltaker fra Melhusbankens talentpris som solist. I år er det søskenparet Veronika og Andreas Gjønnes som skal være med på sang og gitar.

Veronika skal synge Gabriellas sång, og Andreas skal spille Vitae Lux sammen med korpset, og det blir garantert stemningsfulle høydepunkter i konserten. Det blir også allsang.

Dirigent er Tore Haug Samuelsen, og konferansier er Liv Selvfjord.

– Det blir pause med salg av kaker og kaffe, og det er fri inngang til konserten, men den gjenkjennelige tubaen vil være på plass med påhengt Vipps-plakat, røper Trotland. – Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Melhus janitsjarkorps sin tradisjonsrike 17. maikonsert.