FIRE GENERASJONER: De trivdes godt på basaren de fire generasjonene fra samme familie. Fra v. Ingunn Høyås, Aud Lyngen, Hedda Flatval og Ann Karin Høyås.

Leder i foreningen, Gerd Evjen er smilende fornøyd med at det også i år ser ut til å bli et overskudd på rundt 30.000 kroner.

- Overskudd fra basarene gjennom mange år gir vi til barnehagen og skolen her på Lundamo til nyttig formål, og vi gir også hvert år juleglede før jul til personer fra Lundamo som bor på Horg sykehjem, forteller en entusiastisk leder.

Rekruttering

Gerd Evjen forteller videre at det nå vil bli vurdert å gi julegleder til alle som bor på sykehjemmet uansett hvor de kommer fra. Hun bekrefter også at rekrutteringen til sanitetsforeningen er for liten.

MANGE GEVINSTER: Bordet med gevinster var stort og blir betraktet av bestemor Inger Mosand og barnebarnet Sandra Nordtømme.

- Vi er godt voksne damer som er med nå ja, men har godt håp om å få med flere yngre, forteller hun og understreker at det gir mye å være med i en sanitetsforening.

VINNERLYKKE: De var veldig fornøyd med vinnerlykken sin på åresalget brødrene Amund, t.v. og Iver Horghagen. Foto: Tor Arne Granmo