- Yoko er fast ansatt hos oss, sier Tore Johansen spøkefullt om Wenche Gran som for anledninga var Yoko Lennon under presentasjonen av guttas tur i The Beatles fotspor.

I senga

Inne i Øra studio i Trondheim var det i dag torsdag rigget opp ei dobbeltseng, og Yoko (Wenche Gran) og John Lennon (Tore Johansen) klatret opp i den. Jordbær ble fortært mens fredstegnet ble vist, og til slutt lignet senga Strawberry Fields.

Ivar Gafseth kom litt motvillig bort til senga, men dro fram gitaren og munnspillet. Mer ivrig var Erling Mylius som raskt satte seg ned på sengekanten.

Feirer musikken

Tore Johansen, Ivar Gafseth og Erling Mylius fra Travellin Strawberries og Difference har mye å feire, og i mars neste år tar de med seg inntl 150 på tur til Liverpool for å gå i The Beatles' fotspor. Turen arrangeres i regi av Smartreiser som har en stor andel av sine ansatte fra Melhus, og som er Wenche Grans tidligere arbeidsplass. Hun har nå startet Strandheimen på Øysand der blant annet pilegrimer tilbys sengeplass. Fra 17. til 22. mars får de som melder seg på turen, blant annet høre gutta synge i The Cavern i Liverpool. Dette stedet ble hyppig gjestet av The Beatles.

- Å få spille i The Cavern blir topp. Ivar og jeg var i Liverpool for noen år siden, og da begynte vi å synge i The Cavern. Da jeg snudde meg, så jeg 250 godt voksne stå med tårene i øynene, sier Johansen.

Konsert i Trondheim

I februar feirer for øvrig Difference 50-årsjubileum, og den første konserten 11. februar i Olavshallen er allerede utsolgt.

Les også: Trenger vi kultursal i Melhus?

- Det er noen billetter igjen til konserten 12. februar, opplyser Tore Johansen.

Travellin' Strawberries er for øvrig også kjent fra The Julekalender.