Utekonserten på Støren torsdag skaffet nok gruppen flere fans med sin gode musikk, gode humor og en herlig blanding av rolige melodier og låter med fart i.

Den første delen av konserten med det som kanskje kan betraktes som mer folkrock, fikk publikum til å bli i godt humør i sommerværet.

Profesjonelle

Vamp er ikke hvilken helst gruppe og har oppnådd mye heder og ære siden de startet i 1992. De er også kjent som en folkelig gjeng selv om de er profesjonelle til fingerspissene.

Av alle av Vamp sine både kjente låter og kanskje noen mer ukjente også, var en deres rolige og ikke minst kjente sang «Tir na Noir» en som mange hadde et ekstra smil til blant publikum.

Endelig

En av ekstralåtene til slutt måtte selvfølgelig bli «Liten fuggel», en sang som også fikk Kari Folstad Solberg til nærmest å fryse på ryggen. Hun er en Vamp-fans utenom det vanlige, og selv om hun har vært på flere av deres konserter tidligere på forskjellige steder, har hun ventet på utekonserte torsdag. I tillegg fikk hun også hilse direkte på alle i Vamp like før konserten også.

- Det er storveis å oppleve Vamp, ikke minst her på Støren, slik at vi må ikke må dra til byene for å oppleve konserter, bekrefter hun smilende før hun setter seg til rette på tribunen. Som en stor fan av Vamp.