Er du mellom 13-20 år? Og interessert i film? Da skal du lese dette: Sammen med profesjonelle filmskapere kan du i sommer være med på å lage din helt egen film. Dette opplyser Kultur og fritid i Melhus kommune i en pressemelding.

På to dager lærer du om regi, skuespill, foto, redigering, lyd, effekter og mye mer. Filmkurset blir holdt i Melhus rådhus, den 25.-26. juni. Tilbudet er for ungdom bosatt i Melhus og Skaun kommune.

Kulturkonsulent Marit Grendal  hos Kultur og fritid i Melhus kommune tar imot påmeldingene, som skjer på epost til marit.grendal@melhus.kommune.no. Grendal svarer også på spørsmål om kurset. Påmeldingsfrist er 15. juni, og det er et begrenset antall plasser. Det koster 200 kroner å delta, og da får deltakerne også lunsj. Filmbussen er et tilbud gjennom Midt-Norsk Filmsenter.

Filmbussen er en omreisende workshop som turnerer rundt omkring i Trøndelag, og lar ungdom fra 12 til 19 år prøve seg som filmskapere. Selve bussen har med seg topp moderne filmustyr, samt fem instruktører som er blant de mest talentfulle unge filmskaperne Norge har å by på.