Mandag 8. november klokken 20.00 er det klart for Trønderbladets tredje stream av dataspill, og dette kan sees direkte på Trønderbladets nettsider.

I juni streamet Trønderbladet «Super Mario 64», og i oktober ble det stream av kampspillet «Super Smash Bros. Ultimate». 8. november er det klart for partyspillet «Mario Party Superstars», hvor målet blant annet er å vinne minispill, samle mynter og kjøpe stjerner.

I studio finner man journalist Simen Meisdal og journalist/tekniker Truls Lereggen. Deltagerne skal etter planen være Øyvind L. Strømme, Ask Krogstad, Erlend I. Grande og Mats R. Nergård.

Vil du være med på andre streams?

Som en del av den digitale satsingen har Trønderbladet satt i gang med streaming av dataspill. Har du lyst til å være med på stream? Har du for eksempel lyst til å vise frem et spill du liker godt, eller konkurrere mot dine venner eller Trønderbladets journalist? Eller er det et nytt spill du har lyst til å teste? Ta kontakt på simen@tronderbladet.no, hvor du også kan sende inn spørsmål underveis i sendingen. Send inn ditt spørsmål, så kan det bli besvart på direkten under fremtidige streams.

Opptak av mandagens stream kan også sees på Trønderbladets nettsider etter sending.