Oktober er en flott måned for å ha bruer som tema. Og i Trønderbladets nedslagsfelt finnes det mange av dem. Både store og små. Bru over trøblete vann, som Simon og Garfunkel så fint sang om i sin tid. Vi nynner til melodien mens vi fotograferer den første av i alt fire.

Alle som leste Sølvpilen vet jo hva en «stålhest» er. Det er noe laget av metall, det skjønner vi. Og vanlige hester, og dens bein, er også aktuell i denne lille nøtten. I hvert fall en del av disse … Denne brua, som altså trygger «stålhesten» sin ferd over stryket, ser du best fra en annen bru. Hva heter tettstedet som bruene ligger ved?

Klarer du å få denne informasjonen på skinner, ja så send SMS med kodeord TB HVOR, samt svaret ditt, navn og adresse til 2399. Dette må du gjøre innen onsdag 11. oktober. Det er gratis å delta i konkurransen, bortsett fra kostnadene til din teleoperatør med å sende meldingen.

Det gies ut en ekstra premie til den som klarer å svare riktig på alle fire «bru-oppgavene» i oktober.

Riktig svar på hvor vi var i forrige oppgave: Ler/Eggavegen/Eggalia. Ingeborg Sætermo fra Budalen ble trukket ut som vinner.