Trønderbladet inviterer i samarbeid med Tore Johansen lesere til å delta i en uhøytidelig konkurranse. Åtte lørdager framover vil det bli publisert korte videosnutter hvor Tore Johansen traller melodien på en kjent låt.

- Jeg har plukket ut et variert utvalg av alle er låter som jeg har sunget. Jeg har gjort dem fra scenen i ulike oppsetninger, forteller Johansen.

For mange er han kanskje mest kjent som Gjertrud Sand i « The Julekalender» på TV2 på 90-tallet, men hans musikalske karriere spenner vidt. Han er vokalist i Difference, har medvirket i musikaler på Trøndelag Teater og er medlem av trioen «To tenorer og en te».

KJENNER DU MELODIEN? SEND INN DITT SVAR

Hvis du du kjenner igjen melodien eller føler for å gjette, klikk på linken over og send inn ditt svar. Denne uken kan vi avsløre såpass som at det er en kjent norsk melodi Johansen framfører med leppene sine. Skriv "Konkurranse" i emnefeltet.

Alternativene denne uka er:

1. Blåveispiken

2. Blå ballong

3. Voi voi

Den av våre lesere som får flest riktige svar, får besøk av Tore Johansen som vil holde en minikonsert. Har noen like mange riktige svar vil det bli trukket én vinner. Av logistikkmessige årsaker må vinneren ha tilhold i Trønderbladets nedslagsfelt eller i nærheten. Det vil også bli delt ut cd-er som trøstepremier.