For sjuende år på rad har Tambartun barnehage hatt dans og musikksamarbeid med elever ved Trøndertun folkehøgskole.

82 barn

- Temaet har dette året vært norsk pop og rock, forteller styrerassistent Ann Kristin Vedal som har sendt oss en liten rapport.

Elevene

- Elevene ved Trøndertun har hatt ansvaret for både innøvinger av sangene, samt arrangementet til de ulike sangene. Elevene ved Trøndertun viser et stort engasjement i prosjektet. Det er helt fantastisk å se hvordan barn og voksne i felleskap skaper en så stor sang – og musikkglede gjennom disse ukene, forteller Vedal. Nytt av året er at naturavdelingene med 4- og 5- åringene har gått til Trøndertun og hatt dansen i dansesalen på skolen.

MESTRING: Mange har vært litt usikre i starten, men for hver gang har de blitt tryggere og de har opplevd mestring, opplyser barnehagen.

- Vi er veldig heldige som har hatt dette samarbeidet med danselinja på Trøndertun. Det å få være med barna på denne reisen har vært fantastisk. Mange har vært litt usikre i starten, men for hver gang har de blitt tryggere og de har opplevd mestring. Det å se barnet stå og se på seg selv i speilet og du ser at det er så fornøyd med seg selv, det er fantastisk! sier Vedal.