Nettsiden Melhuskulturen.no har nå fått nytt og bedre innhold. Nettsidene var tidligere en oversiktsside over kulturarrangementer i hele Melhus, mens den nå gjenoppstår som en program- og billettside for kultursalen i Melhus rådhus.

Les også: Må betale tilbake eiendomsskatten

Leder for enhet for kultur og fritid, Jan Erik Landrø, forteller at de uansett var nødt til å bytte billettsystem i kultursalen, og at det nye systemet krevde en egen nettside for bestilling. Da passet det godt å ta i bruk det gamle domenet, som ikke hadde vært aktivt brukt på lenge.

–Der finner du kinoprogram og annet program, og det er lett å kjøpe billett og lett å få oversikt over arrangementene, sier Landrø.

Det er bare arrangementer og forestillinger i kultursalen i rådhuset som vil legges ut her, da kulturenheten ikke har mulighet og kapasitet til å håndtere salg og markedsføring av arrangementer andre steder.

Både betalte og åpne arrangementer legges ut, enten det er kommunen selv eller andre som arrangerer. Bruk av nettsiden er inkludert i leie av salen, forteller Landrø.