Tirsdag ettermiddag og kveld er det åpent for alle på det innholdsrike handelsstedet Gamle Hovin. Det fyres opp i bakerovnen i kjelleren, og du kan få omvisning og kan også prøve å leke gammel butikk «på ordentlig».

Sommerfest

Onsdag kveld blir det sommerfest i Prestegårdslåna og prestegårdshagen som ligger ved Melhus kirke. Programmet er del av Sagauka. Der blir det med allsang, uteleker – gamle og nye, i hage og på asfalt – for alle aldre.

I Låna finnes det mange gamle ting, og de to eldste gjenstandene vil bli tatt fram og fortalt om, forteller arrangørene i en pressemelding.

Vårkonsert med Våren

Onsdag kveld inviterer Koret Våren Viggja til konserten «Vårsus»  i Børsa kirke. Hele koret, grupper og solister skal i ilden, og denne gangen byr koret på seg selv, uten gjester. Ifølge en pressemelding fra koret har musikalsk leder Bjørn Vevang vært en viktig brikke til korets gode utvikling.

Talenter i Midtre Gauldal

«Ung i Tet» heter konserten Støren kulturhus torsdag kveld. Det er en konsert med elever som har utmerket seg og kommet på et høyt nivå, opplyser Støren kulturhus på sine nettsider. Arrangører er kulturskolen i Midtre Gauldal og Støren kulturhus. Her er påmeldte utøvere så langt: Ronja Friden - sang, Martin Andre Sunnset - trompet, Ausra Strigunovaite - sang, Tone Lind - korps, Ingrid Vingelen-Digre - band, Torgeirs Trubadurvenner, Ingrid Graftås - horn, Ingrid Cathrine Høgsteggen - sang, Gøril Singsaas Brandegg - kornett, Ingrid Øien med pianist Haldis, Siri Anshushaug Bouma - piano, Reloaded.