Sånn blir det også i år, på førstkommende lørdag.

Det hele vil foregå utendørs hvis det blir vær til det, men ellers blir arrangementet flyttet innendørs i Hauka forsamlingshus. Som før blir det utstillere som har med seg forskjellig slags husflid og handverk for salg. Kanskje det kan være noen julegaver som kan kjøpes allerede på torgdagen.

Hauka ungdomslag har tatt på seg oppgaven med å lage forskjellige aktiviteter for barna, og sang og musikkinnslag hører også med på en torgdag. Anledning til sosialt samvær vil det også  bli for de som tar turen, for selvfølgelig skal det selges kaffe, vafler og lapper. Lørdagsmiddagen kan inntas her i form av rømmegrøt og spekemat.

Det er en komité av frivillige arrangerer som i år arrangerer torgdagen for tredje gang, og målet er å få til litt liv og røre, og skape en dag da det går an å treffes og ha det hyggelig, både for de som bor i Hauka og tilreisende.

Arrangøren ønsker seg gjerne at det kommer enda flere utstillere av alle slag, gjerne med handarbeid og gardsmat. Utstillere som har interesse av å være med på torgdagen i Hauka kan melde seg på til Aslaug Gorset.