Haltdalen Mannskor har konsert fredag kveld i Kotsøy samfunnshus, og de vil lage pubstemning med sang og musikk både fra her på berget og fra den andre sida av Norskehavet.

Koret har nesten 30 medlemmer, og har vært i hardtrening for å forberede kvelden.

Tradisjoner holdes i hevd

Lørdag er den tradisjonelle bygdadagen i Soknedal, den som startet som saueutstilling i sin tid. Det er Soknedal Sau og Geit som arrangerer sammen med Soknedal Bondelag. Det blir veterankortesje, kalvemønstring og kåring av Miss Soknedal, den vakreste sauen på utstillinga.

Gauldal Brann og Redning kommer med Bjørnis, og det blir hesteridning hele dagen.

Hønskit-bingo og demonstrasjon av gjeterhund hører også med. Bygdekvinnelaget sørger for varm mat. Flere firma og organisasjoner kommer med utstillinger og salgsboder. Dette er høstens store publikumsmagnet for landbruket i Soknedal. På kvelden blir det bygdadagspub i regi av sangkoret Samhald.

Høstferiekino

Denne helga er starten på høstferien, og kinoene både på Melhus og Støren har et rikholdig program som går utover neste uke. Det historiske dramaet «Sulis 1907» av Nils Gaup har premiere nå, og vises ved Melhus kino søndag ettermiddag og i kulturhuset på Støren fredag og søndag kveld. I tillegg til to ganger neste uke, begge steder. «Lars er LOL» står på plakaten i høstferien både på Melhus og Støren, i tillegg til andre, fra koselige familiefilmer til «The Exorcist Believer».

Søndag ettermiddag holdes basar i forsamlingshuset Svestuggu på Horg Bygdatun, med åresalg, kveldslotteri og kaffeservering. Arrangøren Horg Bygdatun og Museumslag lover god gammeldags basarstemning.

Søndag er det gudstjenester i Melhus og Budal kirker.