Elever setter opp kabaret om banan

Under kabareten torsdag kveld får publikum innblikk i livet på Øya videregående skole.

Foto: privat 

Kultur

"Øya i et bananskall" er tittelen på en kabaret elever fra vg3 påbygg og studieklassen ved Øya videregående skole på Kvål setter opp. Kabareten vises torsdag kveld i det gamle gartneriet/veksthuset på skoleområdet.

- Du kommer til å le, kanskje gråte, men en ting er sikkert: du kommer til å få et annet syn på bananen, er punch line for kabareten. Kabareten tar for seg både humoristiske og alvorlige tema om hovedsakelig livet på øya videregående skole, forklarer elev Ingrid Olea Alstad.

Forberedelser til kabareten. Foto: privat 

 

Støren ungdomsskole og Øya vgs til topps i Ung skaperlyst

Også Gauldal videregående skole sikret seg priser i Rennebu.

 

Ungdom ønsker å få ned matsvinnet

Bruken av kortreist mat og mindre matsvinn opptar elever på Melhus videregående skole.