Cirkus Arnardo til Støren

- Søndag 4. august kan publikum ta plass i cirkusteltet når den seks måneder lange jubileumsturnéen gjester idrettsparken på Støren, sier turnéleder Are Arnardo.

Klovneduoen Los Sitos har overraskelser på lur i Cirkus Arnardo.  Foto: Fridgeir Walderhaug

Kultur

I en pressemelding opplyser Arnardo at siden starten i 1949 har 9 millioner nordmenn vært samlet rundt manesjen i løpet av 12.000 forestillinger. Nå feires 70-årsjubileet med turné.

- Bestefar var en visjonær med ønske om å glede andre, sier turnéleder Are Arnardo om cirkusets grunnlegger Arne Arnardo. - Og historien har vel vist at han lyktes ganske så bra med sin livsgjerning, sier Are Arnardo, som altså selv er barnebarn av den kjente cirkusgründeren, samt sønn av Arild Arnardo.

Den nye forestillingen byr blant annet på raske klesskifte-nummer og sykkel- og fly-akrobatikk. Publikum får også oppleve papegøyer, ponnier og lamaer.


Ulykken stopper ikke sirkusets tur til Støren

- Vi gleder oss veldig, sier sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal, som forteller at Cirkus Agora kommer til Støren på onsdag, til tross for lørdagens ulykke.Læreren fra Melhus tok feil, Jan Ketil ble sirkusartist

Læreren fra Melhus ba han glemme sirkusdrømmen.