Lady Gaga i premierefilm på Støren

Musikkfilmen A Star is Born har norgespremiere fredag og blir vist på Støren kino.

FORELSKER SEG: Bradley Cooper spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg.  Foto: Filmweb

Kultur

En musiker hjelper en ung artist og skuespiller med å nå berømmelsen. I den over to timer lange musikkfilmen møter vi Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.

Filmen som har fått gode kritikker, kommer også på Melhus søndag og på babykinoen på Melhus onsdag.

- Jeg har akkurat sett den, og denne vil jeg anbefale. Nydelig musikk, romantikk, smerte og glede, en super film til å drømme seg litt bort i, forteller kulturhusleder Atle Fredagsvik. På Støren er det flere visninger enn normalt på fredag, og babykino tirsdag neste uke, med A Star is Born. 

Filmen får terningkast fem hos Dagsavisen og Filmpolitiet.


Melhus får babykino

En gjeng damer har fått i gang den familievennlige kinoen.Teknisk trøbbel for Melhus kino

Tre dager på rad har Melhus kino måttet avlyse forestillinger på grunn av at kinomaskinen har gått i stå.