Kveldsgudstjeneste blir sommersang

Budal kirke fylles med sommersang søndag kveld.

Budal kirke har innvendige dekorasjoner som egner seg godt for sommersang. Oddbjørn Stjern skal lede arrangementet søndag kveld.  Foto: John Lerli

Kultur

Det fine været fristet sokneprest Oddbjørn Stjern og kirkemusiker Ronny Kjøsen til å gjøre litt mer ut av den planlagte kveldsgudstjenesten i Budal kirke søndag 5. august. De inviterte Marit Løfaldli fra Rindalen og Svein Joar Enodd fra Budalen til å synge og spille bassgitar. De skal framføre sanger med sommervind og lovprisning. Ronny Kjøsen skal spille til allsangen, og Oddbjørn Stjern skal lede hele samværet i en liturgisk ramme.

– Vi tror det blir en fin og spennende kveld, og litt uvanlig til gudstjeneste å være. Budalingene er glad i å synge, og vi skal utfordre de som kommer med en firstemt sats av sangen «Evige Gud vi tilber deg» som allsang, sier Stjern.

Etter sommersangen blir det kirkekaffe, og soknepresten håper været tillater å ta den ute på kirkebakken.