– Det var artig å få stå på scenen, sier Olivia Iversen-Aune som er med i bandet We Couldn't Decide.

God stemning

Onsdag kveld var det sommeravslutning for Kulturskolen i Melhus, og tradisjonen tro var dette lagt til Horg bygdatun. Prosjektleder Kjartan Klingen hadde ønsket seg sol til Spill og grill, og sol ble det til gagns. Så mye sol ble det at grillinga måtte utgå på grunn av forbudet mot grilling som følge av skogbrannfaren. Med 22 grader selv på kvelden, ble det en sommeravslutning der folk storkoste seg på de fine grøntarealene.

– Det er kjempegod stemning selv om det ikke ble grilling. Arrangementet er meget vellykket, og jeg er veldig fornøyd med at det ble en så fin kveld, sier Klingen.

Bandet We Couldn't Decide var ett av flere band som opptrådte på scenen som var laget for band. Scenen ble for øvrig til slutt brukt av kulturskolelærerne som framførte en Astrid Lindgren-potpurri.

Flere scener

Over 400 elever møtte opp til sommeravslutninga og ettersom de fleste hadde med seg flere familiemedlemmer, ble det anslått at det var minst 1000 personer på Horg bygdatun. Ute var det to scener og i tillegg ble scenen inne i forsamlingshuset benyttet. Plenene fungerte også som arena for kulturell utfoldelse. Utendørs var det hengt opp kunstverk som barna har laget.

Sirkusgruppa var lett synlig, og Ildri Karoline Wehn Skoglund og Emilie Storli var blant dem som viste fram noe av det de hadde lært. De forteller at de begynte i sirkusgruppa i fjor høst, og at de synes det er spennende å være med.

Kulturskolerektor Harald Lund var også meget godt fornøyd.

– Det har vært helt fantastisk, og det er så gode rammer her. Elevene har vært så aktive, og jeg har storkoset meg, sier Lund.