Tre dager med revy

Premiere 17. mai, og etter hvert blir #meÅ også vist på Støren.

REVY OGSÅ I ÅR: Også i år setter Budal ungdomslag opp revy til 17. mai. Den vises på Budal flerbrukshus. De spiller også forestilling 19. mai i samme hus, og de kommer til Støren kulturhus 23. mai.  Foto: Budal ungdomslag

Kultur

17. mai har Budal ungdomslag premiere på revyen i Budal flerbrukshus, som det har vært i mange år.

«#meÅ» spiller på «Mee Too»-kampanjen, men revysjef Mads Bjørkan forteller at revyen som seg hør og bør er innom mange ulike temaer, gjennom mange ulike revyinnslag. 19. mai, spiller de en ny forestilling i hjembygda. Og onsdag 23. mai setter de opp revyen på Støren kulturhus.

Budal ungdomslag har rundt 50 medlemmer, i alderen 15 til 30 år. Rundt 30 av dem er med i revyen, bak eller på scenen. De startet å jobbe med revyen i starten av februar, da ble sketsjene skrevet.


Silje solist 17. mai

Melhus janitsjarkorps med konsert og unge talenter.