Børseth forlot Selbu da de rykket ned fra toppserien her hjemme i Norge. Byåsen var lenge interessert i skytteren fra Lundamo, men Kristin signerte til slutt en proffkontrakt med Randers i Danmark. - Før jul gikk det kjempebra. Jeg fikk positive tilbakemeldinger, og jeg jobbet knallhardt for å komme opp på nivået som kreves i den danske serien. Det er stor forskjell på den og serien hjemme i Norge, forteller 26-åringen.

- Veldig frustrerende

Hun og samboer Gudbrand Gråbak fra Ler hadde funnet seg godt til rette i nabolandet da plutselig Randers-treneren ifølge Kristin snudde ryggen til henne. - Med ett hadde jeg ingen tillit lenger. Treneren fikk sparken til jul, men med lov til å fortsette ut sesongen. Da bestemte han seg for at det kun skulle satses på de som hadde vært lenge i klubben. Det var veldig frustrerende. Og det var flere spillere i tillegg til meg som ble offer for trenerens nye regime, forklarer hun. Kristin varslet sin agent om situasjonen, og han orienterte seg i terrenget om det var andre alternativer slik at hun kunne få spilt håndball. - Det tok cirka en ukes tid fra jeg varslet agenten min til han hadde kontakt med en klubb i Spania. Og sist søndag kom vi til Gran Canaria og toppklubben Rocasa Remudas som akkurat nå ligger midt på tabellen, forteller hun.

Les mer i torsdagsavisa.

PROFF: Kristin Børseth fikk plutselig ikke tillit til sin trener i danske Randers. Nå er hun utleid ut sesongen til den spanske toppklubben Rocasa Remudas.