Etter kampen var det en ydmyk spillende trener Geir Holthe vi snakket med:

- Dette var mørkt. Vi taper fullt fortjent mot et lag som er mye bedre enn oss i kveld, erkjenner Holthe.

Hva går galt?

- Vi slipper inn tidlige mål, misbruker straffespark på et tidspunkt vi har mulighet til å komme inn i kampen og får i tillegg en marerittstart på 2.omgang. Desidert årsverste fra vår side, konkluderer Holthe som måtte se mandagens kamp fra sidelinja.

- Jeg fikk en kjenning i lysken igjen på torsdagens trening. Det er den gamle skaden som plager meg fortsatt. Planen var å spille i dag, men etter oppvarmingen tok jeg ingen sjanser, forklarer Holthe.

- Ingen som står fram

Flå innledet høstsesongen med å tape 2-3 borte mot tabelltoer Røros for en drøy uke siden og etter mandagens stortap er laget igjen involvert i bunnstriden for alvor.

- Det blir en kamp for å holde seg. I dag er det ingen som står fram og tar ansvar. Det er ingen plan over det vi gjør og når vi i tillegg ikke har noe kontinuitet i laget blir det vanskelig, sier han.

- Vi har en forholdsvis tynn tropp og har slitt med å ha full tropp i mange bortekamper, forklarer han.

Tar du med deg noe positivt fra denne kampen?

- Det må i så fall være keeperdebutanten John Raymond Alquizars (16) innsats. Selv om han måtte plukke elleve baller ut av nettet gjør han en godkjent innsats, roser Holthe.

Du er ikke redd for å bruke unge spillere så tidlig?

- Nei. De har godt av å herdes på dette nivået, så det tror jeg bare er positivt. Vi har ikke bredere tropp enn at vi må bruke juniorene når vi kan, svarer han.

Frøya neste

Neste kamp for Flås del er allerede førstkommende fredag. Da venter Frøya på bortebane, et lag Flå slo 2-1 på hjemmebane da lagene møttes i vår.

- Det blir en viktig kamp for oss. Jeg håper å være tilbake selv til den kampen, avslutter Holthe.

Kampfakta

Flå startet slik (4-3-3): John Raymond Alquizar - Bjørn Olav Midtflå, Frode Borren, Håvard Gjersvold, Anders Holthe - Roar Aursøy (Jonas Granheim 41 min.), Arne Engan, Bård Holthe - Håkon Schjæfstad, Håvard Ler (Ole Kristian Stav 75 min.), Basem Issa.

Mål: Håkon Schjæfstad (ett straffespark).

Gule kort: Håvard Gjersvold, Flå. John Pelu, Strindheim 2.

Flås beste: Håkon Schjæfstad.

Dommer: Espen Tømmervold, Klæbu.

BÅRD OG JOHN: Bård Holthe sammen med den tidligere Rosenborg-spilleren John Pelu.
TØFF START: Keeperdebutant John Raymond Alquizar måtte plukke ballen ut av nettet hele elleve ganger i sin første kamp på seniornivå .