Trøndelags fotball-ener hadde suksess i fjor med å dra ut i distriktene, engasjere sofatittere og få folk på kamp. Klubben gjentar derfor konseptet i år og denne uken er det Melhus som får æren av å sette sitt preg under søndagens storoppgjør mellom Rosenborg og Molde.

Da blir det ballgutter fra Melhus (hele kommunen), og maskotene som følger spillerne inn på banen blir også gutter og jenter fra kommunen.

Før en kommer så langt skal bluesbandet Sticky Forks fyre opp stemningen i Borggården utenfor stadion. Det er også ønske om et pauseinnslag fra Melhus, dette kan bli Julie Stokke. 15-åringen fra Lundamo gikk fredag videre til finalen i Norske Talenter på TV 2 og er i startgropen av det som kan bli en stor artistkarriere.

Men det er ikke bare i byen det skjer. Lørdag kommer klubben til Melhustoget med to spillere for å signere autografer og lage litt show. Da blir det også salg av kampbilletter til spesialpris og supportereffekter. Det blir altså mye svart-hvitt for melhusbyggen kommende helg.

Sticky Forks skal spille i Borggården utenfor Lerkendal før kampen. Foto: Gunn Heidi Nakrem