Soknas skiskytterprins Odin Garli gjorde som han gjorde under gårdagens Magnar Solbergrenn - han vant en klar seier i M17-klassen på Hauka skiskytterstadion. Der ble det tradisjonen tro gått sesongfinale og fellesstart i Trøndercup søndag.

Også nå var klubbkompis Håkon Frøseth nummer to. For Garlis del betydde dette også at han kunne juble for sammenlagtseier i cupen, og dermed beholde den gule ledertrøya.

Sokna skulle derimot få flere trøyer til odel og eie denne søndagen. Arnt Tomas Sundli, som går i G16-klassen, kunne etter sesongfinalen motta den rødprikkede skyttertrøya. Den fikk også Ada Løkken Knudsen, som for øvrig kom på andreplass i J13-rennet søndag.

Lise Sundli (K19) hadde kanskje ikke sin beste konkurranse for året i Hauka med en fjerdeplass, men kunne likevel kalle seg trøndercup-vinner og motta den gule trøya etter rennet.

Leiks Silje Bakken ble forøvrig nummer to under fellestarten i K20-21 søndag. Soknas Adrian Fløttum ble fjerdemann i M19.