Melhus/Gimse-trener Jan Erik Wiedemann har gitt opp opprykket til 2.divisjon etter kveldens 17-21-tap mot Malvik.

- Er litt som i førsteklasse, sier han.

Så lovende ut

Det så lovende før pause, der hjemmelaget - for anledningen i lånt storstue i Horghallen - tok et jerngrep om kampen og kontret inn en tidlig 4-1-ledelse. Så slapp taket og gjestene gikk til pause med ledelse. Etter pause kontrollerte Malvik inn firemålsseieren.

- Vi er ikke spesielt fornøyd, skuffet. Nå gjelder det å finne nye muligheter for forbedring, sier Wiedemann og sammenlikner det hele med tidlig barneskolestadie.

- Det er litt som i førsteklasse, der man først lærer pluss og så minus. Da blir det mye følgefeil. Bare på blokk og skudd i nærhet, så er det 10-15 mål å hente bare på det, sier han.

Treneren tok over laget i forkant av årets sesong, som enda er en jevn opprykkskamp mellom andrelagene til Charlottenlund og Levanger, samt Melhus/Gimse og Vikvarvet/Selbu. Bare ett lag går opp.

Opprykkskampen

- Opprykkskampen hang i en tynn tråd fra før og nå ser det ut som at det ikke lenger er mulig, sier Wiedemann.

Nå har laget to kamper mer spilt enn Vikvarvet/Selbu, som fort blir laget går opp til 2.divisjon. Til nå har lagene lik poengsum, men Wiedemann tror ikke de får sjansen til å gå opp.

- Vi har fremdeles mye å lære i angrepsspillet. Malvik har et flatt forsvar som lar oss få skyte og lykkes med den taktikken. Vi har ikke spilt så mye mot slike forsvar i år og jeg er helt sikker på at vi vil se bedring neste gang, sier han.