Lorvik tok hjem seieren i Sandefjord, etter å ha vært med i et tomannsbrudd som holdt helt inn. Den andre rytteren som lå i bruddet, var lagvenninne Stine Borgli, men hun ble hakket for svak i avslutningen. Dermed kunne Lorvik løfte hendene til værs, og juble over seier i Norgescupen.

Sykling.no skriver følgende om rittet på sine nettsider:

I kvinner senior ble det kjørt kontrollert de første rundene. Etter gjentatte bruddforsøk var det Ingrid Lorvik og Stine Borgli fra CK Victoria som gikk i brudd med 3 runder igjen til mål. De kjørte godt sammen i front og hovedfeltet slet med å finne rytmen til å kjøre de inn. Seieren gikk til Lorvik foran Borgli og Ingvild Gåskjenn som gikk fra hovedfeltet på den siste runden, men ikke klarte å hente duoen i tet.

Viktig å prestere med tanke på VM

Lorvik selv var meget godt fornøyd med rittet, og følte seg utrolig sterk.

–Jeg fikk lett luke da jeg støtet fra feltet i bakken ut på runde fem. Da lå allerede Stine i brudd, og jeg kjørte meg opp til henne. Vi kjørte sammen de tre siste rundene inn til mål, forteller hun.

Videre mener Lorvik at prestasjonen var viktig med tanke på at hun håper å få kjøre Ladies Tour og Vårgårda som begge er World Cup og dermed viktige med tanke på et uttak til VM, som hun tidligere har uttalt er sesongens store mål.