Rødde Fotballklubb har de to siste årene hatt kunstgresset i Gruva som hjemmebane. Første året rykket klubben opp fra 3. divisjon og forrige sesong plukket Geir Arne Kristiansens mannskap nok poeng i høstsesongen til å berge plassen i 2. divisjon med god margin.

Avslutter samarbeid

Samarbeidet med Melhus IL er imidlertid over. Rødde har inngått samarbeid med Heimdal fotball og Kattem flytter til heimdalsplatået. Likevel har det vært uvisst om klubben fikk flyttet hjemmekampene denne sesongen. 2. divisjonsklubben har trent på Heimdal siden den nye avtalen kom i orden.

Heimdal Toppfotball

Men nå har klubben, som kan bli hetende Heimdal Toppfotball etter hvert, fått godkjent kunstgresset på Heimdal som ny hjemmebane. Det får Trønderbladet bekreftet av styreleder i Rødde Fotballklubb, Dag Jomar Strømmen. Norges Fotballforbund har også endret hjemmebanen i terminlisten. Det betyr at Hamarkameratene må finne veien til Heimdal i stedet for Melhus.

Baneleie

Siste ord er imidlertid ikke sagt eller skrevet i forholdet mellom Rødde og Melhus IL. Sistnevnte klubb mener Rødde skylder 150.000 kroner i baneleie for 2015, noe som bestrides av tidligere styreleder i Rødde, Tore Havdal.

Mer om denne saken står på trykk i papiravisa i Trønderbladet i morgen.