Årets 3. divisjon for kvinner ligger an til å bli en kamp mellom Kristiansund, Elnesvågen, Spjelkavik og Melhus/Gimse. Derfor skulle en tro at Jan Erik Wiedemann ville være fornøyd med tre av fire poeng borte mot Elnesvågen og Kristiansund. Sistnevnte er også serieleder og mistet sesongens første poeng i søndagens 29-29-oppgjør mot Wiedemanns mannskap.

Tok bort skyttere

- Jeg er fornøyd med at vi vinner mot Elnesvågen og resultatet mot Kristiansund er ikke dårlig. Men vi presterer langt under det vi er gode for. Jeg ser så mange muligheter som vi ikke greide å utnytte. Vi har god kontroll på motstanderen, men vi er ikke dyktige nok, sier Wiedemann og forklarer videre:

- Kristiansund la om til 4-2 i forsvar for å ta bort skytterne våre. Det ga andre muligheten, men vi greide ikke å utnytte det, sier han.

Treneren irriterer seg over at nivået på trening ikke overføres til kamp.

- Det føles som vi ikke klarer å nå opp til treningsnivået vårt. Jeg forventer ikke at alt er på opp, men dette var langt under det vi kan, sier han.

Tekniske feil

- Hva gjør dere på trening som dere ikke får ut i kamp?

- Vi har mye høyere tempo, mer ro, færre tekniske feil og valgene vi gjør stemmer bedre. Men motstanderen gjør det vanskelig for oss, det skal de ha, sier han.

Dobbeltkampen på Nordmøre kan likevel vise seg å være avgjørende om noen måneder. Før helga hadde Kristiansund hadde vært helt suverene med ni seire på ni kamper. Nå avga laget poeng og det mot Melhus/Gimse som skal rykke opp denne sesongen.

- Vi skal trene mye og godt i løpet av denne sesongen og ta nye steg. Fra høst til slutten av sesongen i fjor gjorde vi det og nå skal vi heve bunnivået enda mer, samtidig som øker nivået i toppkampene, sier han.

- Leverer stabilt

Han gleder seg over at spillerne fortsetter å levere på bra nivå. Marie Kristine Rokkones Hansen bøttet selvfølgelig inn en hel haug med scoringer.

- Flere spillere er stabilt gode. Janne Fagerbekk er god igjen og scoret vel ti mål mot Elnesvågen (30-24 til Melhus/Gimse) og Marie er også god, treneren.

Neste kamp for Melhus/Gimse er lokaloppgjøret mot Skaun i Skaunhallen torsdag kveld. Treneren garanterer at spillerne er mer enn klare for å spille kamp igjen.

- Vi kunne spilt kamp i dag igjen. Kristiansund dro ned tempoet og gikk stort sett hele tiden. Vår fysiske kapasitet er god og det er ikke noe problem å spille to matcher med to ganger 30 minutter. Mot Skaun er det full skjerpings igjen. Vi skal stå på og vi tar ikke lett på noen motstandere, sier treneren.

Melhus/Gimse-spillerne jubler for en viktig scoring mot Kristiansund. Foto: Melhus/Gimse håndball
Jan Erik Wiedemnan forventer mer av laget sitt. Foto: Arkiv