Det var stor stemning og høyt trykk da Gimses juniorjenter tok imot Verdal på Brekkåsen stadion til årets første hjemmekamp i 0.divisjon. Kampen skulle vise seg å bli en jevnspilt affære da Verdal tok ledelsen etter bare fem minutter. Gimse svarte etter kvarteret spilt med scoring av Mari Borgen, men klarte ikke unngå baklengs fem minutter senere. Til pause sto det 3-2 til bortelaget etter nok en scoring av Borgen. To kjappe baklengs i andre omgang I den andre omgangen ønsket Gimse å snu kampen, men fikk det tøft da Verdalens Kornelia Norum satte to mål i sekken bak Jenny Østerås i Gimseburet på bare to minutter etter 54 og 56 minutter spilt. Vertene gjorde det spennende med scoringer av Rebecca Wanvik Holum og Helene Olsen, men Verdalen drepte Gimses håp om poeng tre minutter før full tid til stillingen 4-6. Neste kamp for Gimses juniorjenter spilles borte mot KIL/Hemne mandag.