En seier og to tap. Det ble fasiten for Melhus' futsalherrer i helgens runde i 1. divisjon. Laget møtte riktignok overmakten i Jonsborg (2–7) og Ranheim (1-8), men søndagens 3–2 seier over Freidig i Rosenborghallen betyr at Melhus nå har fire poengs avstand ned til Kattem på bunnen av tabellen. Kattem på sin side tok kun ett poeng i helgen, noe som betyr at forspranget økte ytterligere. Kun ett lag rykker etter alle solemerker ned fra divisjonen.

Melhus revansjerte dermed stortapet mot Freidig (1–9) tidligere denne måneden.

Les også: Melhus tok sin første seier

Positiv trener

Trener Tore Havdal var ikke til stede under helgens kamper, men kunne likevel glede seg over nok en seier og ser lyst på framtiden:

- Jeg var bortreist i helgen og ikke til stede selv, men det er sterkt å slå Freidig – et lag vi var sjanseløse mot bare noen dager tidligere, sier Havdal.

- Hvordan ser du på fortsettelsen?

- Det ser veldig bra ut. Jeg synes vi tar steg for hver helg og utvikler oss. Det har gitt mersmak for hele gruppa, svarer han.

- Slik det ser nå så rykker kun ett lag ned. Man må melde seg på for hver sesong og kommer vi over streken, har vi bestemt oss for å fortsette i 1. divisjon. Jeg synes vi hører hjemme på dette nivået nå, slår Havdal fast.

Nøkkelkamp på lørdag

Melhus passerte også Nardo på tabellen etter søndagens seier, men må nok først og fremst holde seiersløse Kattem bak seg på tabellen for å være helt trygge. Melhus slo Kattem hele 8–1 da lagene møttes tidligere i år og førstkommende lørdag møtes lagene på nytt. Noen timer senere samme dag venter Vegakameratene 2 i det som fort kan bli en avgjørende helg for Melhus-herrene.

Les mer: Byåsen vil ha spiller fra Melhus

Hardtsatsende Utleira leder tabellen på bedre målforskjellen enn Ranheim med én kamp mer spilt. Vinneren blir belønnet med kvalifisering til Eliteserien til våren.