Anne Kjersti Kalvå fra Lundamo viste god form under norgescupen på Åsen i Akershus i helga.

På sprinten fri teknikk gikk hun inn til en andreplass. På 20 kilometer klassisk ble hun nummer tre, mens hun tok nok en andreplass på 10 kilometer fri teknikk.

Med dette leder 25-åringen nå norgecupen sammenlagt med 100 poeng.

Fredrik Riseth vant NM-sprinten

En annen lokal løper som imponerte i norgescupen var melhusbygg Fredrik Riseth. Langrennsløperen tok andreplassen under sprinten. Riseth ble nummer 27 på 30-kilometeren.

22-åringen fra Melhus ligger nå nummer to sammenlagt i norgescupen.

Det ble også arrangert U23-NM på Åsen i helga. Her vant Riseth sprinten foran Even Northug og Erik Valnes.

Fredrik Riseth vant sprinten i U23-NM på Åsen forrige helg. Foto: Team Veidekke Midt-Norge

Øvrige resultater

Thomas Ekren fra Melhus gikk inn til en 20. plass på sprinten i norgescupen. Sambygding Magnus Stensås ble nummer 28, mens Martin Riseth endte som nummer 50 i samme løp.

Stensås slo til med en 13. plass på 30-kilometeren og 17. plass under 15-kilometeren. Martin Riseth ble nummer 59 på sistnevnte distanse.

Neste konkurranse for utøverne er Skandinavisk Cup på hjemmebane i Granåsen 23. februar.

Her kan du finne flere resultater fra skirennene.