Buvik-spiller Håvard Ler trener i disse dager med Melhus og kan være aktuell for en overgang til den nyopprykkede 4.-divisjonsklubben. Det bekrefter trener Tore Havdal ovenfor Trønderbladet:

- Ja, det stemmer. Håvard trener med oss nå i slutten av januar, så får vi se hva som skjer videre, uttaler Havdal.

Trolig ferdig i Buvik

Ler har spilt for Buviks 3.-divisjonslag de to siste sesongene etter at han forlot nå oppløste Flå etter 2014-sesongen. Buvik rykket som kjent ned fra 3. divisjon i fjor og skal spille i samme avdeling som Melhus i årets 4. divisjon avdeling 2.

- Håvard er en spennende spiller som vi ønsker å ta en nærmere titt på. Jeg vet foreløpig ikke om det står mellom Buvik og oss eller om han ønsker nye utfordringer, sier Havdal.

Les også: – Nå er plutselig tabellen et gledelig syn (for abonnenter)

Ler hadde sitt gjennombrudd i Flå i 2014-sesongen og var senere samme sesong på prøvespill i Strindheim. I Buvik har han vært brukt både som midtstopper og spiss og etter to sesonger i den blågule drakta, kan nå tiden være inne for en overgang til Melhus.

Sideback klar

En annen spiller som allerede er klar for Melhus kommende sesong er sideback Roy Gunnar Pedersen. Pedersen skulle etter planen spille for Melhus også forrige sesong, men ett år i forsvaret satte en stopper for det.

- Pedersen var klar for oss foran fjorårssesongen, men valgte da å ta ett år i militæret isteden. Nå er han ferdig der om en måneds tid og klar for å spille for oss, informerer Havdal.

- Pedersen kan spille både høyre- og venstreback og er en god spiller som garantert vil forsterke oss på den posisjonen, legger han til.

I likhet med Håvard Ler har Pedersen tidligere spilt for Buvik i daværende 3. divisjon.

Ny trener lar vente på seg

Etter planen skulle Melhus' nye trener bli klar i løpet av helgen, men en avklaring rundt det lar fortsatt vente på seg.

Les også: Nær treneravklaring i Melhus fotball

- Vedkommende er fortsatt i tenkeboksen og har ikke tatt noen beslutning om kommende sesong. Forhåpentligvis vet vi mere i løpet av de neste dagene, informerer Havdal.

- Har han tilbud fra andre klubber eller er det kun Melhus som er aktuelt?

- Det er kun Melhus som er aktuelt, ja. Han tygger fortsatt på tilbudet vårt og veier for og imot, bekrefter Havdal.

PS: Etter det Trønderbladet erfarer kan en annen spiss på 3.-divisjonsnivå være aktuell for en overgang til Melhus. Vedkommende trener i disse dager med Nardo, men skulle det ikke bli aktuelt med en overgang dit er det trolig at han også havner i Melhus.