Det ble en fortjent 3-1-seier til de blå og røde fra Støren torsdag kveld, etter at Melhus hadde vært nest best i det meste som foregikk på gressbanen fra dommeren satt igang kampen. Allerede etter ett minutt satte Osman Tahir Mohammed ballen i mål til 1-0. Senere scoret både Magnus Tilseth og Steffen Laugsand etter at gjestene hadde utliknet til 1-1 i første omgang. - Jeg kan ikke huske sist vi slo Melhus. Det er utrolig gøy, sier Forsbergh. Han roser spillernes treningsvilje og innrømmer at han hadde lite tro på tredjeplass etter ni spilte kamper før sesongen. - Vi har trent godt og hatt stort treningsoppmøte, men som nyopprykket skal det jo være en forskjell, sier han.Sterke i andreomgangene  Likevel har Tynset 2, Sokna, Brekken, Flå/Lundamo/Hovin og nå Melhus i tur og orden blitt slått. - Det er kun Trønder-Lyn (tap 2-4) som har slått oss i en andre omgang så langt, så det viser at vi er sterke og er godt trent, sier Støren-treneren. Foran omlag 35 tilskuere ble det en liten dødballkamp og et krigeoppgjør i de skiftene regnbygene, der hjemmelaget til slutt vant godt fortjent. Les mer om kampen i lørdagens papirutgave og hva Melhus-gjengen tenker om fem tap på åtte kamper i avdelingen så langt.