Med store deler av troppen opptatt med landskamper var det en redusert tropp som møtte Strindheim til treningskamp tirsdag ettermiddag. Kåre Ingebrigtsen sendte en sterk 11-er på banen med profiler som Tore Reginiussen, Yann Erik de Lanlay, Marius Lundemo, Milan Jevtovic, Matthias Vilhjalmsson og Samuel Adegbenro.

Utnyttet forvarstabbe

Bare to spillere hadde fått plass på reservebenken, Melhus-gutten Olaus Jair Skarsem og Mikael Johnsen. Skarsem hadde nok håp om å få noen minutter på banen, men han måtte tidlig i oppvarming da Matthias Vilhjalmsson pådro seg det som kan være en alvorlig kneskade, ifølge adressa.no.

Unggutten fra Melhus benyttet anledningen til å sende RBK i ledelsen og senere i kampen la den andre junioren i kamptroppen, Mikael Johnsen, på til 2-0. Det ble også sluttresultatet i kampen som ble spilt i et uvanlig format, 3x20 minutter.  Målene kan du se på hjemmesiden til RBK og Skarsems scoring kommer cirka ti sekunder ut i klippet. 19-åringen utnyttet en forsvarstabbe, lobbet ballen over keeper og plasserte den sikkert i det tomme målet.

Trener med A-laget

Skarsem skulle vært med Rosenborg på treningsleir i Spania i januar, men på grunn av skader gikk muligheten i vasken. Nå er han tilbake for fullt og etter gode prestasjoner på 2. laget i 3. divisjon, skal han hospitere med A-laget framover.

- Olaus blir med oss en del utover nå. Men vi vurderer litt i forhold til kamper og belastning, for vi må ha ham 100 prosent frisk. Han skal trene en del med oss. Han har vist bra takter på andrelaget i høst. Nå er han skadefri og bra rustet. Så vi får se litt på ham på trening og i kamp. Han viser at han er en bra fotballspiller, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.